Wilt u bijbestellen? Ons advies voor uw nieuwe bestelling staat klaar.

MIJNUPTOCOFFEE LOGIN

The Best Drink Anywhere

Ace Horeca Equipment is sinds 2005 actief in het plaatsen van horeca machines zoals ovens, ijsmachines, en koel-vriescombinaties, en het verlenen van technische service.

Naast deze activiteiten zijn wij ook actief op gebied van UPTo koffie-automaten en UpTo ingrediënten en toebehoren. Wij zorgen voor de juiste machine, op de juiste plek. Dat doen we voor klanten in de Horeca maar ook voor klanten in de zakelijke markt, scholen en instellingen. Naast koffie en warme dranken, maken ook toebehoren, gefilterd waterdeel uit van het UpTo assortiment.

Toebehoren voor uw coffee concept. Maak je koffie compleet

Hoe drink jij je koffie het liefst? Zwart, melk of suiker? Uit een grote of kleine beker, porselein of glas. Een roerstaafje van plastic of hout? Maak je bestelling compleet met alle denkbare toebehoren van Upto Coffee zoals Cremers, toppings, chocolade, soepen, bekers, en roerstaafjes. Bestellen kan op verschillende manieren zoals via uw eigen klantlogin of via de webshop indien u kiest voor directe betaling.

Zoveel mensen, zoveel smaken, zoveel mogelijkheden

Lekkere koffie is voor iedereen anders. de een zweert bij versgemalen bonen, de ander wil graag filterkoffie zoals vroeger. Arabica, Robuusta, sterk, minder sterk, medium. Melk en suiker, espresso, cappuccino, cafe latte, latte macchiato. Of liever thee of soep? De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is het assortiment

Ace Horeca Equipment
Achtse Donk 43
5233 PA 's-Hertogenbosch
Tel. 00 31 (0)73 642 0307
Mobiel: 00 31 (0)6 20 41 03 06
Mail: info@ace-horeca.nl

Regio 's-Hertogenbosch

Ace Horeca Equipment