Wilt u bijbestellen? Ons advies voor uw nieuwe bestelling staat klaar.

MIJNUPTOCOFFEE LOGIN

Machines | Ingrediënten | Service | Backoffice

Ontdek de formule

One Stop Shop

Lekkere koffie begint met de beste ingrediënten en technisch hoogstaande koffiemachines. Maar daar houdt het zeker niet op voor ons. Zeker zo belangrijk is een eenvoudig bestelproces van ingrediënten en toebehoren, een feilloze en snelle levering en uitgekiende after-sales. We zijn je dan ook graag zo goed mogelijk van dienst met onze one-stop-shop dienstverlening. Preventief onderhoud op machines maakt onderdeel uit van deze technische dienstverlening.

1

Automaten

Bij UpTo Coffee vind je en breed en diep leveringsprogramma koffiemachines, systemen, en toepassingen voor zowel zakelijke als horecaomgevingen

2

Ingrediënten

Onze ingrediënten worden door en voor ons ontwikkeld, afgestemd op onze machines. Deze symbiose tussen deze twee elementen levert een hoogwaardige consumptiekwaliteit voor een uiterst betaalbare prijs.

3

Technische & Logistieke Support

Bestellen is eenvoudig bij UpTo Coffee. Binnen 48 uur heb je de bestelling in huis. Bij eventuele storingen is onze technische dienst je binnen 24 uur van dienst

4

Management­ondersteuning

Heb je vragen over koffie, keuzes, kosten, besparingen of efficiency? wij helpen je graag met feiten, cijfers en gedegen advies.

5

Blije klanten

Met ons team ontzorgen we onze klanten voor wat betreft koffie, thee en toebehoren. Dat zorgt voor blije medewerkers en klanten die genieten van hun koffie en thee.

Onze Partners

Naast een compleet leveringsprogramma van koffieautomaten en conventionele systemen vind je bij UpTo ook automaten voor frisdrank, gefilterd drinkwater en zoetwaren. Onze partners zijn Etna (Nederland), Bravilor (Nederland), Gerhardt automaten (Duitsland), en Brita waterfiltersystemen (Nederland). Onze waterkoelers komen uit de UK.