Wilt u bijbestellen? Ons advies voor uw nieuwe bestelling staat klaar.

MIJNUPTOCOFFEE LOGIN

Samenwerken en versterken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor UpTo samenwerken met Caffeine Dealers. In dit GGzE project worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geholpen met resocialiseren en re-integreren. Caffeine Dealers leidt mensen op om koffie te branden, te verpakken en te zetten. In eigen koffiehuizen serveren deze barista’s een heerlijk kopje UpTo-koffie.

Blijer en gelukkiger

GGzE biedt ondersteuning aan mensen met psychiatrische problematiek. GGzE gelooft dat mensen blijer en gelukkiger worden als ze vanuit eigen mentale kracht een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Alle ondersteuning is erop gericht om mensen dit onder eigen regie zo goed mogelijk te laten doen en ze te laten participeren in de maatschappij. Kijk voor meer informatie op www.ggze.nl

G Gz E beeld

Caffeine Dealers

Er is een groeiende aandacht voor sociaal ondernemen in de maatschappij. Het laten aansluiten van kwetsbare doelgroepen hierbij, is een van de doelen van Caffeine Dealers. Caffeine Dealers biedt mensen die kans, draagt bij aan herstel en bereidt tegelijkertijd kwaliteitskoffie, die in eigen koffiehuizen wordt geserveerd. Kijk voor meer informatie op www.caffeinedealers.nl.

Gg ze koffie

GGzE koffie

Hoe bijzonder is het om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen met resocialiseren en re-integreren. Zeker als dit ook nog eens leidt tot hele lekkere GGzE koffie. Samen leiden we mensen op om koffie te branden en te verpakken. Kwaliteitskoffie die je kunt kopen of bestellen. Eén of twee zakjes voor thuis of een grote partij voor zakelijk of horecagebruik.

Caffeine Dealers Premium Roast Coffee Beans 8x1000 gram
GG Ze concept 3

Caffeine Dealers Concept op de zaak

Wil je genieten van overheerlijke GGzE kwaliteitskoffie bij jou op de zaak of in je horecagelegenheid? En draag je Caffeine Dealers een warm hart toe? Kies dan voor het Caffeine Dealers Concept. Dit bestaat uit een veelzijdige koffiemachine, die met één druk op de knop een espresso, cappuccino of latte macchiato maakt van vers gemalen bonen van Caffeine Dealers. Inclusief bonen en alle toebehoren.

Caffeïne Dealers Espresso Medium ES121 Smart Touche