Wilt u bijbestellen? Ons advies voor uw nieuwe bestelling staat klaar.

MIJNUPTOCOFFEE LOGIN

UpTo Coffee

Sinds 1995 realiseert UpTo Coffee de beste, persoonlijke oplossing voor koffie en andere warme dranken via automaten en conventionele koffiesystemen. Dat doen we voor klanten in de zakelijke markt, horeca, scholen en instellingen. Naast koffie en warme dranken, maken ook toebehoren, gefilterd drinkwater deel uit van het UpTo-assortiment.

Bestebonenenbranding

De beste bonen en branding

Naast een ruime keuze in automaten, vind je bij UpTo de allerbeste ingrediënten voor het allerlekkerste kopje koffie. Lekkere koffie begint met uitstekende bonen natuurlijk. Maar ook de branding is van grote invloed. Naast onze eigen branding hebben we een compleet duurzaam koffie-assortiment met duurzaamheids- certificaten.

Onzeeigenproducten

Onze eigen producten

Kwaliteit staat voorop bij UpTo. Al onze producten zijn speciaal voor en door ons ontwikkeld en geproduceerd. Daarom werken we uitsluitend met de beste producten van gerenommeerde producenten. Daarnaast branden we sinds 1998 ook zelf koffie en leveren we hoogwaardige koffieproducten, zoals freshbrew koffiemelanges, filterkoffie, instantkoffie en bonenkoffie. En alle toebehoren, zoals creamer, toppings, suiker, cacao, koffiebekers en roerstaafjes.

Ingrediënten
Rt 160909 i1 c9050

Duurzame samenwerking

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor UpTo samenwerken met Caffeine Dealers. In dit project van GGzE worden mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt geholpen met resocialiseren en re-integreren. Caffeine Dealers leidt mensen op om koffie te branden, te verpakken en te zetten. In eigen koffiehuizen serveren deze barista’s een heerlijk kopje UpTo-koffie.

GGzE
Onestopshop

One-stop-shop

Lekkere koffie begint met de beste ingrediënten en technisch perfecte automaten. Maar daar houdt het zeker niet op voor ons. Net zo belangrijk zijn een eenvoudig bestelproces van ingrediënten en toebehoren, een feilloze en snelle levering en een uitgekiende after-sales. We zijn je dan ook graag zo goed mogelijk van dienst met onze one-stop-shop dienstverlening.

One-stop-shop