Wilt u bijbestellen? Ons advies voor uw nieuwe bestelling staat klaar.

MIJNUPTOCOFFEE LOGIN

The best drink anywhere

Sinds 1998 realiseert UpTo Coffee van Engelen de beste, persoonlijke oplossing voor koffie en andere warme dranken op het werk. UpTo Coffee van Engelen zorgt voor de juiste machine op de juiste werkplek. Dat doen we voor klanten in de zakelijke markt, horeca, scholen, en instellingen. Naast koffie warme dranken, maken ook toebehoren, gefilterd water deel uit van het UpTo Coffee van Engelen-assortiment.

Toebehoren voor uw coffee concept. Maak je koffie compleet.

Hoe drink jij je koffie het liefst?Zwart, melk of suiker? Uit een grote of kleine beker, porselein of glas. Een roerstaafje van plastic of hout? Maak je bestelling compleet met alle denkbare toebehoren van UpTo Coffee van Engelen zoals creamers, toppings, chocolade, soepen, bekers, en roerstaafjes. Bestellen kan op verschillende manieren zoals via uw eigen klantlogin of via de webshop indien u kiest voor directe betaling.

Zoveel mensen, zoveel smaken, zoveel mogelijkheden.

Lekkere koffie is voor iedereen anders. De een zweert bij versgemalen bonen, de ander wil graag filterkoffie zoals vroeger. Arabica, Robuusta, sterk, minder sterk, medium. Melk en suiker, espresso, cappuccino, cafe latte, latte macchiato. Of liever thee of soep? De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is het assortiment van UpTo Coffee van Engelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is het assortiment van UpTo Coffee van Engelen. Bestellen kan via uw klantlogin of webshop, telefonisch of mail. U mag zelf kiezen.

UpTo Coffee van Engelen
Dr. Martinus van der Stoelstraat 47
2251 RK Voorschoten
Mobiel: 06 54 29 72 78
Mail: info@coffeeline-vanengelen.nl

Regio Den Haag

UpTo Coffee van Engelen